2016. augusztus 27., szombat

Baby Control légzésfigyelő BC-200 - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Eladó egy alig használt légzésfigyelő! Újonnan: 22ezer forint lenne
Márka: BabyContoroll Digital - alig használt, ez volt a pót légzésfigyelőnk.  A Baby Control Digital légzézésfigyelők rendkívül megbízhatóak.  
1 lapos
Termékleírást a babycontorl honlapján találtok:
A Baby Control Digital folyamatosan figyeli a baba minden mozgását. Alvás közben természetesen a légzőmozgás a meghatározó. Az érzékelés a matrac alatt történik, a gyermek nem érintkezik közvetlenül az érzékelőlappal. Mivel a légzésfigyelő nincs közvetlen kapcsolatban a babával, szinte észrevétlen a használata.  A Baby Control Digital minden, kereskedelemben kapható matracokhoz használható!
A Baby Control Digital érzékelőlapjai közvetlenül az ágyrácsra elhelyezhetőek (nem szükséges sima, kemény felület). Az érzékelőlap nagyméretű 300x500 mm. Nagyobb, mint általában a légzésfigyelőké, ezért az � �rzékelt felület is nagyobb a kiságyban. Így lehetséges, hogy már egy érzékelőlap is kielégítő védelmet biztosít a baba számára. A nagy érzékelőlap miatt nem kell beszereznie még plusz farostlemezt az ágyrácsra (kisebb méretű érzékelőlappal rendelkező típusoknál általában előírás kiegészítő farostlemez beszerzése).
A digitális légzésfigyelő készülék maradéktalanul tudja azokat a különleges szolgáltatásokat, amelyek a Baby Control termékcsaládot jellemzik:
digitális mozgásintenzitás kijelzés
eseménymemória
digitálisan állítható érzékenységi küszöbszint
dupla biztonsági sziréna
elemfeszültség figyelés, stb.
Érd környékén és Budapesten át tudjuk adni!

Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 10:04 . Baby Control légzésfigyelő BC-200 - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése