2016. szeptember 20., kedd

Érme, kő, gyűrű vagy medáltartó, két doboz - Jelenlegi ára: 1 Ft

A doboz 21 x 18, 5 cm, vastagsága 2, 4 cm. Dobozonként 5 x 5 db 28 mm-es átmérőjű plexi kupak alá lehet berakni a kiállítani vagy tárolni kívánt védendő tárgyat. A kupak alatt ugyan olyan átmérőjű plexi doboz van melynek mélysége: 13, 5 mm. A plexi dobozban a kupakig felérő szivacsbetét található, melynek tetején fehér plüss szerű anyag van, mint ahogy a nagy doboz kupakokon kívüli részén is.
A liciten elért árért a vevő a két dobozt kapja!
Kedves Vásárlóm!
Személyes átvétel 1000, -Ft alatti vásárlási érték esetén a kapcsolatfelvételkor megadott Budapest III. ker. óbudai címen történhet, míg 1000, -Ft felett lehetséges a megbeszélt helyszínen való személyes találkozó, de ez valószínű, hogy az Euro Center (Budapest III. Bécsi út 154. ) bevásárló központban lesz, mert nem nagyon járok a városban!
Csomagküldés az 1. -Ft-ért megvett tárgyak esetén nem lehetséges, de term észetesen az ennél magasabb összegű vásárlásnál már igen! : )
Csomagküldés a megvett tárgy árának és a csomagküldés díjának előre, bankszámlára történő utalása után lehetséges!
- Vatera csomagpont-Foxpost szolgáltatásal. Ennek díja a hirdetés feladásakor: 299, -Ft
- DPD futárszolgálattal. Ennek díja a hirdetés feladásakor: 890, -Ft 
A csomagküldés díja mindig a kapcsolatfelvételkor érvényes díjak szerint lesz megállapítva!
Kérem, hogy a vásárlás időpontját követő 15 napon belül szíveskedjen jelentkezni és az aktuális összeget utalni, mert ellenkező esetben az ügyletet a vevő hibájából meghiúsultnak veszem és sajnos negatív értékelés mellett a terméket újra meghirdetem!
Eredményes licitálást kívánok!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-10-10 15:42 . Érme, kő, gyűrű vagy medáltartó, két doboz - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése