2017. október 4., szerda

Nagyon klassz 86/92-es 14 db-os ruhacsomag: naci, pulcsi, szoknya Next, H&M, C&A hibátlan! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Köszöntelek az aukción!
Eladó 14 db-os 86/92-es ruhacsomag. Minden darab hibátlan! Azért tettem fel egyben, mert időhiányban szenvedek, nem volt időm külön-külön fotózni.
Részletesen:
Nadrágok: Next barna, színes gombos bélelt, állítható derekú, Takko vékony nyuszis farmer, nem állítható derekú, H&M csíkos Barbapapás pamutnaci.
Szoknyák: Tiny Ted szivecskés farmer szoknya, nem állítható a dereka, Next barna virágos kord, nem állítható a dereka, Next sötétkék gombos farmer, állítható a dereka, Next rózsaszín kord, nem állítható a dereka, Next színes gombos, öves farmer, nem állítható a dereka.
Pulcsik: H&M Hello Kitty plüss, inkább otthoni, játszós, mert látszik rajta a használat és a mosás, Next almás polár, kapucnis, H&M pingvines puha, meleg, polár, kedvencünk. : )
Pluszok: Next babás kollekció szövetnadrágja, ami bélelt és a hozzá való babás hosszú ujjú felső. Itt a naci 92-es, a felső 98-as, így volt jó a legnagyobb lányomra annak idején. C&A virágos hosszú ujjú body. : )
Három lányunk van, ezek az ő kinőtt, átnőtt, nem tetszik, nem szeretem ruhái, cipői.
Az ára nem a minőséget tükrözi, hanem azt, hogy eladni szeretnék, nemcsak hirdetni. : )
Kérésre szívesen lemérem!
Szőrös állatunk nincs, férjemmel nem dohányzunk. A személyes átvételt legkönnyebben a lakcímünkön Veresegyházon, a környéken Fóton, Gödöllőn tudom megoldani. Budapesten nehezebben, de igyekszünk rugalmasak lenni, amennyire három gyerek, az elfoglaltságuk és a munkánk mellett ez lehetséges.
Hetente többször tudom küldeni MPL postacsomagban házig, postáig, posta csomagautomatába és hetente egyszer tudom foxpost automatába küldeni.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-25 21:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése