2018. november 11., vasárnap

Sport Vízálló Bluetooth Smart Watch óra karóra - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Ez a digitális okos óra, beleértve az idő, a hét, a dátum, a lépésszámláló, a hívás emlékeztető, a távolság, a Bluetooth, az adatok, a célok, az alacsony töltésjelző, 50 M vízálló, a kalóriák funkcióját . Az állítható csuklópánttal és könnyű súlyzókkal viselheti, hogy gyakoroljon, például futás, mászás, búvárkodás. Ha gyakorol, akkor rögzítheti a sportadatokat. Az összes adat szinkronizálható és elemezhető az okostelefonon. A nagy teljesítményű és fejlett intelligens funkciók a legjobb előnyök, hogy ez az intelligens digitális óra az Ön nélkülözhetetlen személyi társulatának. Élénk érdekes és egészséges életet biztosítani Önnek.  
Az idő, a hét, a dátum, a lépésszámláló, a hívás emlékeztető, a távolság, a Bluetooth, az adatok, a célok, az alacsony töltöttség jelző, az APP emlékeztető, 50 M vízálló, kalóriák, valamint. Az állítható csuklópánttal és könnyű súlyzókkal viselheti, hogy gyakoroljon, például futás, mászás, búvárkodás. Ha gyakorol, akkor rögzítheti a sportadatokat. Az összes adat szinkronizálható és elemezhető az okostelefonon. A nagy teljesítményű és fejlett intelligens funkciók a legjobb előnyök, hogy ez az intelligens digitális óra az Ön nélkülözhetetlen személyi társa. Élénk érdekes és egészséges életet biztosítani Önnek.  
Jellemzők: Egészségügyi paraméterek megjelenítése Ez az intelligens digitális óra képes egyértelműen megjeleníteni az időt, a dátumot, a távolságot és a kalóriákat. Ismerd meg azonnal sportadatait!  
Szinkronizni a sportadatokkal Ha Bluetooth párosította az okostelefonodat, szinkronizálhatja adatait az Android telefonra és az IOS telefonra. A nap folyamán valós idejű értékelést ad a gyakorlatról.  
50 M Vízálló Az 50 M vízálló lehetővé teszi, hogy az órát az esőben tartsák, kézmosás, fürdés, zuhanyzás, úszás stb. .  

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-02 18:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése