2019. szeptember 28., szombat

Sir Green L50 ROBOT Fűnyíró Robotfűnyíró Zucchetti Ambrogio Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Sir Green / Zucchetti Fűnyíró robot
Típus: L50BEU
Vissza nem térő lehetőség: Eladó eredeti Sir Green robotfűnyírógép, akár 1 Ft-ért, minimálár nélkül! Tesztelve, a működésről mellékeltem videót a képek között. Bekapcsol, működik, a kés is forog, viszont a "Low Battery" visszajelző világít rajta. A töltő működik rendben, így valószínűleg az akku gyenge. Szét nem szedtem, bontatlan, szervízben sem volt, a hibáját nem tudom pontosan, ezért garanciát nem vállalok. Profi kategóriás gép, új ára 450. 000 Ft volt.  Ügyes szakiknak ajánlom, neten számos leírás található hozzá.
Környezetbarát és takarékos megoldás, nem terheljük vele feleslegesen környezetünket: nincs szükség benzin, olaj használatára, nem szennyezi a talajt, és mindehhez még csendes is. Kis súlyából adódóan a foganytúk segítségével könnyen hordozható. Felemeléskor vagy esetleges boruláskor a kés automatikusan leáll. Mind a négy kereke hajtott, kompakt méretéből adódóan könnyen mozog. Alacsonyabb fűben automatikusan csökkenti a kés fordulatszámát, növelve az üzemidőt. Fűfelismerő valamint akadály- és szegélyérzékelő szenzorokkal határolja be a nyírandó területet, nincs szükség kábel fektetésére. Élvezze a szép zöld gyepet!
A robotfűnyíró maximum 400 m² fűterület nyírására ajánlott. Csillag alakú késes rendszerrel, 25 cm nyírási szélességgel működik. Nyírás közben felaprítja a füvet, így nem keletkezik nyesedék, amit össze kellene gyűjteni. Az apró fűdarabkák zöldtrágyaként hasznosulnak újra, ezzel értékes tápanyag és víz kerül vissza a pázsitba. A végeredmény gyönyörű, egészséges fű műtrágya használata nélkül.
Akkumulátor típusa: 25, 2V 6, 9Ah Li-ion
Fűterület nagysága: 400 m²
Nyírási szélesség: 25 cm
Nyírási magasság: 34-45 mm
Max. kés fordulatszám: 4000 f/min
Méret: 40 x 35 x 20 cm
A gép új ára több, mint 450 ezer Ft.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyeri az aukciót. Lejárati idő előtt nem zárok és licitet sem törlök. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Kérem, hogy ezeket vegye figyelembe, amikor licitál.
Házhozszállítás futárral, MPL PostaPont, Foxpost csomagautomata egyaránt megoldható. Amennyiben 25 ezer forint összérték felett vásárol nálam, ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg a többi aukciómat is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
IDE kattintva feliratkozhat, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-10-06 20:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése