2019. november 17., vasárnap

Oral-B gyerek Disney Verdák elektromos fogkefe új! - Jelenlegi ára: 4 850 Ft

Egy versenyen nyerte a lányom, de mivel nekünk már van, így ki sem bontottuk a dobozt. új ára: 6990. -
Tudnivalók, termékismertető a netről:
2 év gyártói garancia
a csomag tartalma:
1db fogkefetest
1db fogkefefej
1db töltő
1db verdák uti tok
kompatibilis: gyerek fogkefefejek
Kifejezetten gyerekek igényeire fejlesztve
7600 fordulat percenként
2 perces időzítő
oral-B disney App innovatív megoldás, hogy tovább mossa a fogát a gyermek
kicsik kedvenc disney figurája varázsolja élménnyé a fogmosást Töltse le az applikációt, majd okostelefonját a termékre irányítva megnézhetik, hogyan kelnek életre. minél tovább tart a fogmosás , annál jobban feltárul a titkos kép, amit elrejtettünk a terméken.
Megfelelő ajánlat esetén hamarabb is lezárom. Fizetési határidő 1 hét, ha mást nem egyeztetünk előre. Licitet nem törlök.
Mivel egy aulcióban több terméket is hírdetek , előfordulhat, hogy az általad kinézett termék már elkelt, csak még nem volt időm pontosítani az aukciót , pedig nagyon igyekszem naprakész lenni. Ha ez neked gondot okozhat, érdeklődj , hogy később ne legyen ebből probléma: )
Családomban megunt, kinőtt, alig, vagy nem is használt ruhákat , játékokat szeretnék eladni. A hibákat igyekszem jelezni, de emberek vagyunk, tévedhetek, szólj , mindent meg lehet beszélni. Cserélni nem szeretnék, licitet nem törlök. Kérlek a mért adatokat vedd figyelmbe, így később nem ér csalódás: )Személyes átvételt meg tudjuk oldani, időben rugalmas vagyok, viszont csak a lakcímemen tudom átadni. Dpd -vel tudom küldeni, 1000 ft felett foxpost is szóba jöhet. A futár díját csomagolás után még pontosítom.


Jelenlegi ára: 4 850 Ft
Az aukció vége: 2019-12-08 09:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése