2019. december 20., péntek

Salomon X Alp MID LTR Gore-Tex extra Női csizma túracipő 37 - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

  Eladó a képeken látható  
  túrabakancs
Trekking shoes Salomon X Alp MID LTR GTX VÍZÁLLÓ  terep sportcipő
 Puha jó minőségű anyagok Női csizma túracipő
 Salomon X Alp MID LTR Gtx modellje ideális a különböző típusú terepekhez, utakhoz, pályákhoz nagy stabilitást és párnázást biztosít.
Részletek: Technika: Női trekking cipő gondosan elkészített felső felülettel, sötétkék-lila színű.
A szár felső része textil és irha bőrből készült.
Erősített első és sarok kiegészítő fogantyúval.
Tartályfelület szilárd futófelülettel.
3D szegélyváz - azonos oldalsó hajlítás mellett nagyobb rugalmasságot biztosítanak.
Gore-Tex - vízhatlan Contagrip cipő A külső talp optimális tapadást biztosít különböző felületeknél (a cipő rendeltetésétől függően); különféle gumi keverékeket használnak előállításához. Ortholit - anyag, amelyet antikotikus és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező lábbeli talpbetétek előállításához használnak; a talpbetét párnázott, tökéletesen alkalmazkodik a lábához és állandó szellőzést biztosít.
Salomon Alp MID LTR Gtx női csizma
Könnyű, agresszív megfogás és védelem az összes gyors játékhoz
Magas felső, könnyű teljesítmény és agresszív tapadás, vízálló ideális a gyors hátizsákos és a napi túrákhoz robusztus terepen.
Lábbeli - Gore-Tex membrán / Teljes velú bőr
Ez a Salomon gyalogoscipő bármilyen terepen harcol bármilyen időjárási körülmények között. A velúr bőr felsőrészből készül, amely önmagában vízálló bevonattal rendelkezik, amely csökkenti a vízbejutást a kényelmes, száraz környezet számára. A környezet védelme és a beépített integráció révén a kulcsfontosságú kopásgátló tulajdonságok védő gumi lábujj / sarok sapka és sárvédő formájában, sziklák és gyökerek elleni küzdelem a felső szerkezet elkerülése érdekében.
Ez egybeesik egy nyelvvel, amely további védelmet nyújt a beérkező törmelék ellen, miközben a sarokpánton belül hátulról van támaszkodva, ez segít stabilizálni az Achille-t a sarokütéstől az átmenetig. A belső terekbe az extra időjárás-védelem és a vízszigetelés bevonása a Gore-Tex Performance Comfort membránon keresztül történik, amely garantálja, hogy szárazon tartja és kibővíti a kényelmet. Nagy teljesítményű tevékenységek során történő felhasználásra tervezték, ahol elengedhetetlen a kiváló vízálló védelem és a fokozott légáteresztő képesség.
Középtalp - befecskendezett EVA vegyület
A talajra hatással egy befecskendezett EVA-összetételű középtalp csökkenti az alsó lábára gyakorolt erőket, hogy egyenletes párnázást érjen el, párhuzamos teljesítménnyel a fröccsöntött EVA-ortholit-talpbetéten belül a beépített párnázás érdekében. Hátul az összeolvadt sarok hab elősegíti a biztonságos ütést, és elnyeli a sarok ütéséből származó földi erőt.
A középtalp stabilitást biztosít egyenetlen felületeken a nejlon formájú szár támaszának köszönhetően. A láb középső részébe helyezve ez a műszaki terve elősegíti a lábak ívének támogatását és védelmét a robusztus tereptől és a nem kívánt torzulás ellen. Együtt dolgozva ezzel, az Advanced Chassis System bekapcsolja a teljes lábú platformot a fokozott stabilitás és az elülső láb meghajtása érdekében, visszatérve a következő átmenetre.
Talp - Contagrip
A túracipő alapja egy nem-jelölő CONTAGRIP gumi talppal rendelkezik, amely megbízható tapadást eredményez a változatos terepen. Annak érdekében, hogy az egyenetlen felületeken optimális tapadást biztosítson a padlónak, a Salomon Contagrip talpjai a speciális gumik ideális kombinációját használják minden egyes felhasználáshoz.
JELLEMZŐK
Teljes velúr bőr - tartós vízálló felső. Védőgumi lábujj / sarokvédő - Kopásgátló tulajdonságok, amelyek harcolnak a törmelék ellen.
Segít a sziklák és a gyökér harcában, csökkentve a kopást.
 Nyelv - További védelem a törmelék ellen.
Heel Strap - Segít stabilizálni az Achille-t a sarokütéstől az átmenetig.
Gore-Tex Performance Comfort membrán - Tartsa szárazon a belső térben, és kibővített kényelmet kínál.
Befecskendezett EVA-vegyület - Csökkenti az alsó fülre gyakorolt erőket.
Die Cut EVA Ortholite talpbetét - Lépjen be a kényelembe és a párnázásba.
Heel Foam - Segít stabilizálni az Achille-t az sarok ütéseitől az átmenetig.
Fejlett futómű-rendszer - Bekapcsolja a teljes lábú platformot a fokozott stabilitás és az elülső láb meghajtása érdekében.
Öntött szár - Óvja a lábszár ívet a robusztus tereptől és a nem kívánt torzástól.
Contagrip gumi-vegyület - A megbízható vontatás érdekében változatos terepen.
A cipő gyártásánal Climbing Zone, Contagrip, GORE-TEX® Performance Comfort Footwear, Ortholite technológiát alkalmaztak. Ideális cipők az igényesebb alkalmakra.
Pici szépséghiba ami a bakancs viselését nem befolyásolja
A jobb lábas cipő belső részén hiányzik a fűző kampó 12. kép
  A cipő mérete:     uk. 4. 5   eur, 371/3     bth. 23 cm  
Szép új állapotban  új ára: 59,  320 Ft
 A szállítási költség a vevőt terheli.
 Személyes átvétel megbeszélés alapján Budapesten.
Minden meghírdetett termék nélam van!
 fizetés  után  azonnal tudom őket postázni vagy átadni.
 A képek saját magam által készítettek, a licit tényleges
 tárgyát ábrázolják Nem internetről leszedett képek.
 FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !   
 NÉZD MEG A TÖBBI  AUKCIÓMAT IS!  

Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2020-01-10 12:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése