2020. március 23., hétfő

Kamilla 50 DB MAG FŰSZERNÖVÉNY FRISSEN VAGY SZÁRÍTVA! - Jelenlegi ára: 300 Ft

Kamilla
FRISSEN VAGY SZÁRÍTVA!
INTENZÍV ÍZEK!
EGÉSZSÉGES!
Gyógyhatása
Teája nem csak a légutakat tisztítja, hanem gyulladásgátló, nyugtató anyagokat is tartalmaz. Gyulladáscsökkentő, görcsoldó, idegnyugtató, gyomor-, bél-, hólyag-, és epezavaroknál - sebkezelésre, arc-, és hajápolásra javallják.
Bár régebben szembetegségekre, sűrű szűrőn átszűrve, mind gyulladásgátló borogatásként, mind lemosószerként használták, a kamilla allergiát – és így önmagában is kötőhártya-gyulladást – okozhat, ezért ma már ilyen módon ritkábban alkalmazzák, sőt ellenjavallt.
Emésztésserkentő hatású, fekélyek, nőgyógyászati problémák ellen használatos. Nyugatószer, ízületi gyulladás, fertőzésmegelőző, immunstimuláns, gyomor-, bél-, hólyag- és epezavarokra alkalmazzák. Forrázással készült teája nyugtató, görcsoldó, szélhajtó, gyomor- és bélbajokat megszüntető hatású. Menstruációs görcsök ellen is alkalmas. Megfázás vagy nátha esetén is hatásos, mert az immunrendszert serkenti. Szemborogatásra, toroköblítésre, foghúserősítésre alkalmazható a forrázata. Vágásokra, zúzódásokra, égési sebekre is használatos. Arc- és hajápolásra is alkalmazzák.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékünket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egy levélben postázunk Önnek!


Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2020-04-12 21:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése