2020. április 1., szerda

SodaStream Spirit Black - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

SodaStream Spirit Black
Új készülék enyhe esztétikai hibával. (Elülső burkolat kissé eláll, egyik belső rögzítőfül törése miatt. ) A SodaStream Spirit szóda készítő nagyszerű háztartási készülék, amellyel könnyen és gyorsan készíthetsz szénsavas italokat. Elegáns fekete színével minden konyha egyedi kiegészítője lehet. 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron és nyomásálló, BPA mentes palack tartozik hozzá. Kezelése nagyon egyszerű: csak csavard be a patront, töltsd meg a palackot friss csapvízzel, és válaszd ki milyen üdítőt szeretnél.
Legfontosabb jellemzőkKönnyű és gyors szóda -és üdítőital készítésKönnyen beszerezhető CO2 gázpatron (jelenlegi átlagos csereár 2. 900 Ft)Nyomásálló műanyag palackAutomatikus palack rögzítés a kényelmetlen csavarozás helyettNagyon csendes működésOlcsó, könnyű üdítőital előállításOlcsó és környezetvédőA Spirit előnye az automata palack rögzítés és a csendes működés. A SodaStream az egész család számára ideális, sőt a környezetet is kíméli. Szabadulj meg a sok PET palacktól, és csökkents költségeid a Spirit Red készülékével.
A csomag tartalma: házi szódavíz készítőnyomásálló, BPA mentes műanyag palack 1db. A CO2 gázpatron nem tartozék! (Új beszerzéskor 5. 000 Ft. betétdíjjal és kb. 3. 000 Ft. töltetárral kell számolni. )
ParaméterekÜveg tulajdonságai: Palack teljes űrtartalma 1lÜveg fogása Beillesztés
Termék tulajdonságaiSzén-dioxid mérték kijelzése Jelzés nélkülSzén-dioxid tartalom szabályozása Lenyomások számávalTermék típusa MechanikusTápellátás hálózatról Áramellátás nélkülSzin Fekete

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-01 16:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése