2020. szeptember 6., vasárnap

Asics Gel Excite 6 futócipő, 40.5-es méret, fekete-fehér SZÁMLÁVAL (Bp. XIV. vagy futárral) - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Asics Gel Excite 6 futócipő, 40. 5-es méret, fekete-fehér (Bp. XIV. vagy a Postával küldhetem)
Az Asics Gel fejlett ütéscsillapító rendszerével bíró sorozat egyik jól sikerült, megfizethető árú darabja eladó, klasszikus színváltozatban.
40. 5-es méret; a (kivehető, így sajátra cserélhető) talpbetét hossza: 25. 75 cm; a cipő talpának külső hossza, tehát a talp lehető legnagyobb hosszúsága „ alulról”, a cipő középvonala mentén, az orra hegyétől a sarok végéig: 31 cm (érdemes egy kivehető talpbetétű cipőnk méreteivel összehasonlítani mindezen adatokat).
Futócipőnek, kirándulni, utcára, szabadidős célokra is messzemenően alkalmas. Különböző futócipő-értékelő oldalakon (pl. runrepeat, runnerexpert, runningshoesguru stb. – vagy akár az A****n piactéren; nem tudom, utóbbi nevét szabad-e itt kiírni, azért csillagoztam ki) is meg lehet nézni a rá adott tesztelői véleményeket (review), vásárlói értékeléseket (rating), amelyek alátámasztják, hogy igen jól sikerült cipő az Asics Gel Excite 6-os szériája.
További infók a választáshoz:
- A felsőrész kevésbé merev, inkább lazább, kötésszerűen szőtt szemekből áll. A talp esése a saroktól az orrig 8 mm (átlagos a futócipők közt).
- A talpa az orrnál eléggé feljön, „ felkunkorodik”, tehát rásegít a talp gödülő mozgására mind futás, mind járás közben.
(A fenti két tulajdonság egyike sem „ jó” vagy „ rossz” önmagában véve – csak segítség annak, aki szereti vagy épp nem bírja az ilyen kialakítású sportcipőket. )
- Semleges, azaz se nem a túlzottan befelé dőlő (pronáló), se nem a túlzottan kifelé tartó (szupináló) lábfejmozgáshoz van tervezve – aki először hall ezekről, az ne aggódjék; ez a cipő rosszabb nem lehet (legfeljebb párnázottabb, puhább, ami jó) egy átlagos sportcipőnél; akkor van gond, ha pl. egy kifelé tartó lábfejű, valószínűleg „ O– lábú” futó egy befelé dőléshez tervezett, azt kiegyensúlyozó, így a viselője lábfejét enyhén kifelé segítő cipőben fut hosszútávon… a semleges (neutrális) cipőkkel azonban ilyen baj nem fordulhat elő.
- Hivatalosan női modell, de a fekete-fehér színváltozat meglehetősen univerzális, így mindkét nem számára hordható, ha megfelelő a méret. A női cipők egy árnyalatnyival szűkebbek sarokban és bővebbek a lábfej elülső részénél; a legtöbb esetben egy „ jó méretű” cipőt nőnek és férfinek is kényelmes. Aki viszont tudja magáról, hogy a hímneműek közt az átlagosnál jóval vaskosabb a sarka vagy keskenyebb a lábfeje az átlagosnál, annak szoríthat vagy lötyöghet. Ez azonban csak a lábfej szélességére vonatkozik, mivel a cipő magasabb lábboltozatú kialakítású („ high arch” ).
Személyesen Budapesten, az Örs vezér tere környékén vagy vehető át / próbálható ki, postázni 990, - Ft-ért tudom az MPL futárszolgálattal. Ha utóbbi esetben nem bizonyulna jónak, sértetlen, csak a szobában kipróbált állapotban vissza lehet küldeni, ehhez tudok címkét nyomtatni, amit csak rá kell ragasztani a dobozra, és bármely postán ingyen vissza lehet küldeni, a „ díjhiteles küldemény” varázsszóval (persze nem ingyen, csak mindegy, ki adja fel, csak a kód „ tulajdonosa” fizeti ki a végén).

Jelenlegi ára: 8 900 Ft
Az aukció vége: 2020-09-06 21:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése