2020. november 3., kedd

Elalvás gátló (1626) - Jelenlegi ára: 865 Ft

Elalvás gátló(cikkszám: 1626)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 7 munkanapRövid ismertetőA készülék használatának az elsődleges célja, a jármű vezetőjének éberségének a fenntartása, pillanatnyi elalvás, elbóbiskolás esetén riasztó jelzőhanggal történő figyelmeztetése, így az elalvásból származó közlekedési balesetek elkerülhetőségére lehetőség nyílik. TermékleírásA termék jelez ha a fej előre dől  (enyhébb szögű döntésnél csipog szakaszosan, nagyobb szögnél folyamatosan sípol)
Elem tartozékHasználatával nagymértékben csökkentheti a autóvezetés közbeni elalvás kockázatát.
Az elalvás jelző készülék a fej 15-30 fokos megdőlésekor azonnal jelez.
Nemcsak autóban, egyéb munkavégzés esetén és biztonsági őröknél is jól használható. A készülék használatának az elsődleges célja, a jármű vezetőjének éberségének a fenntartása, pillanatnyi elalvás, elbóbiskolás esetén riasztó jelzőhanggal történő figyelmeztetése, így az elalvásból származó közlekedési balesetek elkerülhetőségére lehetőség nyílik.
A készüléket a jobb fül mögé történő felhelyezéssel alkalmazzuk. A készülék az elektronikus egyensúlytartás elvén működik.
A fej 30 fok történő lehanyatlása esetén automatikusan riasztó hangjelzést továbbít. InformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 865 Ft
Az aukció vége: 2020-11-03 19:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése