2020. november 4., szerda

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! MADE IN AUSTRIA!!! LTD4You Limited4You 144 cm-es freestyle snowboard deszka - Jelenlegi ára: 32 50

A licit tárgya: snowboard deszka
Újszerű!!!
Made in Austria!!!
Saját vásárlású sporteszköz, nem lepukkant kölcsönzős!!!
Féláron!!! új ára kötéssel akcióban 199 Euro volt!!!
Limited4You X2 Extreme 144 cm-es freestyle deszka, állítható kötéssel, ráfeszítős csattal.
A lányomnak vásároltam, mikor kint dolgoztam Ausztriában. Újszerű állapotban van, mindössze két szezont használta (10 napot). A teteje karcmentes, szinte új, makulátlan állapotban van. A talpán van néhány apró karc.
Van egy 40-es Fever snowboard cipő is eladó hozzá. Az összes hirdetésem között megtalálható, az utolsó képeken ez látható. Itt van a linkje: KATT IDE!  
Több cucc együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sífelszereléseit, korcsolyát, szánkót, bobot, stb... mert újak lesznek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 32 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-04 19:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése