2021. január 26., kedd

ÉLETÜNK NYOLC SZAKASZÁNAK GYÓGYÍTÁSA - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


ÉLETÜNK NYOLC SZAKASZÁNAK GYÓGYÍTÁSA
Ez a könyv a szerzők sokéves lelkipásztori tapasztalatainak gyűjteménye, amely gyakorlati, könnyen elsajátítható alapelveket kínál a lelki fejlődés elősegítéséhez. Az egyes történetek bemutatása a keresztény gyógyító imádság hatékonyságát példázza az emberi élet során szerzett sérülésekkel, megrázkódtatásokkal és törésekkel kapcsolatban. "
Minden ember titok. Mindenki egy külön világot hordoz magában. Öröm és szomorúság, érdekes tulajdonságok villannak fel előttünk a másokkal való találkozások folyamán… de a háttér ismeretlen marad. Miért tudsz örülni, miért vagy olyan szelíd, békés, vagy éppen ellenkezőleg, haragos, békétlen? Ezekre a kérdésekre keres választ a három szerző e könyvében, az emberi életet nyolc fejlődési szakaszra osztva, a születéstől a halálig. Az egyes szakaszokra jellemző vonásokat ellentétpárokban állítva vizsgálják: gyümölcsözően és úttörő módon ötvözik a modern pszichológiát a keresztény életszemlélettel és a gyógyító imádság gyakorlati alkalmazásával.
Jézus meg tudja gyógyítani a szíved mélyén sajgó sebet és újra boldog életet élhetsz!
Ajánlom mindazoknak ezt a könyvet, akik komolyan veszik belső életüket és nem mondanak le arról, hogy széppé formálják magukat Isten terve szerint. – Katona István atya


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-01-26 19:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése