2021. február 27., szombat

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! 48-50-es Bauer Vapor X80 hokikorcsolya hoki jégkorong korcsolya - Jelenlegi ára: 43 500 Ft


Licit tárgya: 48-50-es Bauer Vapor X80 hokikorcsolya
Vadonatúj!!!
Féláron!!! új ára akciósan 259, 99 Euro volt!!! Itt egy-két link: KATT IDE!  és KATT IDE!
Eladó egy hivatalosan 50-es!!! méretű (a belső cipőtalp hossza 32, 5 cm hosszú, a fiamnak 48-as lábára vettük), vadonatúj Bauer Vapor X80 hokikorcsolya, jégkorong korcsolya. Adok hozzá egy pár új 120"-os (306 cm-es) vaxolt hoki cipőfűzőt (utolsó kép).
A Bauer X 80 korcsolya Tuuk Lightspeed EDGE pengetartóval és Tuuk LS2 rozsdamentes acélpengével van ellátva, amelyek kivételes gyorsaságot és mozgékonyságot eredményeznek.
Gyorsan száradó hidrofób bélése elszívja az izzadságot, és biztosítja, hogy még kemény játék közben is kényelmes, meleg és száraz maradjon.
Termék leírás:
Technikai háló hőformázott X-bordás mintával
Gyorsan száradó hidrofób bélés
FORM-Fit 3 részes filcnyelv lábcsontvédővel
Tuuk Lightspeed EDGE tartó
Tuuk LS2 rozsdamentes acél penge
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sí- és snowboardfelszereléseit, szánkót, bobot, korcsolyát, stb... mert újak lesznek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert a reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Van sok más hasznos termékem (pl.: féláron Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet áldozni rájuk! Ide kattintva megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 43 500 Ft
Az aukció vége: 2021-02-27 18:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése