2021. március 24., szerda

Éljen a király társasjáték - Lang lebe der König! - Újszerű - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


10 éves kortól, 3-5 játékosnak.
Anglia, Krisztus utáni első évezred vége előtt.  Egy ország változásban, egy birodalom uralkodó nélkül.  De már néhány hatalomra éhes nemes készen áll, hogy új királlyá választassa magát. De ehhez először elegendő grófságot kell maguk mögött tudniuk szavazóként, mert csak az nyerheti meg a királyválasztást, aki legalább a szavazatok felével rendelkezik.
A játékosok a királyjelöltek szerepébe bújnak és megpróbálják udvaroncaik segítségével a lehető legtöbb grófságot a hatalmuk alá vonni és megtartani. Nyilvánvaló, hogy eközben diplomáciai viták történnek a nemesek között. Ki fogja őket megnyerni?
Kinek vannak jobb kártyái, ki tudja a nagyobb befolyást érvényesíteni? Minél több kártyát használnak a játékosok, annál nagyobb az esélyük,  egy diplomáciai vita megnyerésére. De a felhasznált kártyák elvesznek – és akinek nincs már kártyája, nem csak a királyválasztásból esik ki, hanem néhány szavazatot is elveszít, ami a győzelmébe kerülhet.
A játékosoknak nem elegendők a szavazatok a sikeres királyválasztáshoz, a játékos – az új kártyák kiosztása után – folytatni kell. De már hamarosan egy új választást indítanak.
Elegendőek ezúttal a szavazatok a győzelemhez? Az nyer, aki végül a királyválasztásnál a szavazatok többségét egyesíti.
Német, angol, spanyol szabállyal. Játék közben NEM nyelvfüggő. Hiánytalan, jó állapotú, nagy dobozos.
Átvehető: Budapest belvárosában (VI. kerület) hétköznapokon, napközben. vagy Veresegyházon, illetve MPL automatába, MPL-lel házhoz vagy DPD-vel.


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-24 23:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése