2021. április 22., csütörtök

ÜLÉSFŰTÉS Beépíthető Üléshuzat alá úgy, ahogy eredetileg beépítik 4 db fűtőbetét. Ülés Fűtés 7évGari - Jelenlegi ára: 12

Eladó a képen látható új Kiyo Awhl 400 Kevlár védőbevonatú teflonszálas ülésfűtés (Volvo Nissan gyári beszállító)
Kitűnő minőségű Meglévő Eredeti Üléshuzat Alá beépíthető teflonszálas ülésfűtés.
1 db üléshez csak 12 500 Ft!
Ülő és hát támla részre 4 db fűtőpárnával!
Van több is. Gyári eredetivel megegyező kivitel!!!
Most Beszerzési Áron! .
Van Karbonszálas vágható Ülésfűtés Is Csak! 11000 Ft/1 ülés, (ezt bőr alá nem ajánlom mivel lassan melegszik és gyengébb teljesítményű! )
Világító 3 fokozatú ülésfűtés, van egy erősebb felfűtő és egy gyengébb "melegen tartó" fokozata is.
Beépíthető ülésfűtés egy vagy két üléshez, amely pillanatok alatt meleget varázsol az induláshoz, kereskedelmi forgalomban kapható ülésfűtések közül, ez a termék melegszik fel a leggyorsabban.
A vezető és az utasülés fűtés külön két fokozatú, zöld és narancs led világítással rendelkező kapcsolóval üzemeltethető.
Az Awhl teflonszálas ülésfűtés könnyen és gyorsan beszerelhető a legtöbb autóba a gyári kárpit alá, a szivacsra ragasztva. A beszerelést követően az ülés formája nem fog megváltozni, nem lehet látni, nem lehet kitérdelni.
Az olcsón beszerezhető szivargyújtóba dugható ülésvédős ülésfűtéseket nem ajánlom, mivel egy év alatt tökre mennek mire már lejárt a garancia, pénzkidobás! Szintén nem ajánlom gyanúsan olcsó hasonló termékeket mivel azok nem Magyarországon vásárolt termékek és NINCS rájuk érvényesíthető garancia!
Adatok: Tápfeszültség: 12 V Elektromos csatlakozás: tartozék áramkörről Fokozatok száma: 3, Teljesítmény fokozatonként: 45/25 W/ülés Fűtőszál: Hajlékony teflon-fűtőszál Védelem: Túlmelegedés védelem. Méret (H x Sz): 2x30x18 cm (ülőlap), 2x30x18 cm (hátlap) Minőségi tanúsítvány: e jóváhagyási jel.
A legtöbb autóba utólag beépíthető. Egyedülálló forgalmazói 7 év garanciával! Beszerelés megoldható
Budapesten XVIII. ker. Beszerelés külön költség!
Típusok: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, Dacia, Iveco, Lada, Cadillac, Lancia, Jeep, Dodge, Infiniti,, Acura, Konkrét kérdésre válaszolok csak! Köszönettel! Tibor.

Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-22 23:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése