2021. május 27., csütörtök

Magyar Opti-Kapcsi optikai játék mikroszkóp távcső OPTIK UNIVERSAl MONTAGE játék magyar elődje nmá - Jelenlegi ára: 30 0

Felszámolom régi játék gyűjteményem, mindegyik egyedi állapotú:
Régi keletnémet optikai játék, (több néven is futott: Optik Universal, Optik Kabinet, Optik Montage Experiment, stb. ) elődje, az eredeti MAGYAR Opti-Kapcsi csomag, kísérletekkel, képekkel, ez a legrégebbi kiadás, úgy tűnik teljes, minen ami a képeken szerepel, mikroszkóp, távcső, stb., külön fűzött magyar leírás ami lapokból áll, mind meg van, igazi gyűjteményi darab. Ajándékba adok hozzá egy csiszolt prizmát, fotóztam.  Ha bizonytalan, kérem licitálás előtt kérdezzen, erre vonatkozó későbbi kritikát nem fogadok el!  
A kép szerinti állapotban, amely az eladó termékről készült. Átvehető Budapesten a XVI. kerületben az Örs-től 5 percre (érte kell jönni) vagy 1. 250 Forintért postázom belföldre MPL futárral. Több tétel esetén küldöm egyben is. Csere köszönöm, de NEM érdekel. Kérem nézze meg a többi tételemet is, hátha talál valami érdekeset. Köszönöm, és jó licitálást!
Az új vatera szabályok értelmében a nyertes vállalja, hogy két héten belül rendezi a vásárlást, ellenkező esetben sajnos csak negatív értékelést tudok adni, kérem ennek tudatában licitáljon!

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-28 01:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése