2021. június 23., szerda

H&M nyári felső, L , olíva szürke kabát, boleró, márkás, új - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Köszöntelek boltomban! Kérlek, hogy vásárlás előtt az általam mért adatokat vedd figyelembe! A méret táblázat a fényképek között látható. A mérés leterített állapotban történt, így a kerületnél a fele  érték mutatkozik.   Meglévő, hasonló, kényelmes darabodat mérve is ellenőrizd, jó lesz-e!
Ruhatárad egyik kedvence lesz ez a mutatós, kényelmes nyári kabátka. Ejtett vállú, egyenes fazonú boleró. Kimondottan szépen megvarrt darab, széles szegőpántja az elejét és az ujját diszíti. Kétféle mintás különleges szürke, olívás árnyalatú anyagból készült. Az anyag tapintásra puha, finom, nem rugalmas, szép esésű, nem fényes, melegben is hűvös érzetű polyester.
A hozzá párosított ruhadarabok is megtalálhatóak boltomban, így komplett együtteseket is meg tudsz vásárolni. A ruháimhoz fotózott nyári nyakékek egyedi készítésűek, kérésre külön felteszem azokat.
Termékeim újak, sosem használt outlet áruk. (Használtnak csak azért jelölöm, mert nem az első boltjukban vannak. ) Szezonváltás, illetve pontatlan méretezés (nem hiba) miatt kerültek ki onnan. Hibás terméket nem árulok. Saját darabjaim (L, XL) keresgélése során begyűjtött plusszok ezek, melyeket érdemesnek tartottam arra, megosszam olyanokkal, akiknek mérete és ízlése közel áll az enyémhez. Ezek felkutatása számomra  inkább hobbi, mint üzleti vállalkozás, kérlek, ezt és a Vatera szabályait tartsd tiszteletben! Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2021-06-23 22:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése