2021. október 23., szombat

BWC szempillaspirál, szemhéjtus & szemceruza - BIO, VEGÁN, KÖRNYEZETTUDATOS, ANGOL smink - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Augusztusban ajándékba kapott BWC szempillaspirál, szemhéjtus és szemceruza.
A BWC (Beauty Without Cruelty) bio, vegán, környezettudatos, fenntartható, állatbarát, magas minőségű sminkeket és sminkkiegészítőket kínáló,  Nyugat-Európában népszerű angol márka,  nálunk csak online, külföldről beszerezhető.
A spirál és tus teljesen újak, nem bontottam meg őket, mert más terméket használok, a szemceruzát csak kipróbáltam, de szintén más terméket használok helyette,  így nem használom el, ez is az ajánlat részét képezi.
Szempillaspirál (értéke: 17 € - 6200 Ft):
Volumennövelő vízálló szempillaspirál, mely maximális hosszúságú és dús hatást keltő szempillákat eredményez. Az összetevők vegán növényi rostokat tartalmaznak az fokozott hatás érdekében.
Erőteljes fekete matt árnyalat.
Állatokon nem tesztelt.
Kiszerelés: 8 ml
Szemhéjtus (értéke:  15 € - 5500 Ft):
Elkenődésmentes és tartós folyékony szemhéjtus.
Az applikátor könnyen kezelhető,  hegye segítségével egyenletes és pontos vonal húzható, amellyel drámai hatás érhető el.
Állatokon nem tesztelt.  
Kiszerelés: 3, 7 ml
Szemceruza (értéke:  9 € - 3300 Ft):
Mély, intenzív barna színű, keményebb textúrájú ceruza a hangsúlyosabb tekintet érdekében.
Kizárólag természetes összetevők ásványi anyagokkal és viaszokkal a hosszantartó hatás érdekében. Szemöldökceruzaként is használható.
Állatokon nem tesztelt. Pálmaolajmentes.
Kiszerelés: 1, 5 g
Amennyiben további információra lenne szüksége, kérem, írjon üzenetet!
Kérem, tekintse meg egyéb hirdetéseimet is! Együttes rendelés esetén a szállítási díj természetesen csak egyszer kerül felszámításra, illetve több termék rendelése esetén a termékek ára alkuképes lehet!
Szállítási díj kedvezmény! Ha 10. 000 Ft értékben vagy afelett rendel több terméket is tőlem, akkor MPL csomagautomata szállítási mód választása esetén a szállítás INGYENES. 15. 000 Ft összérték felett (több termék esetén) az összes szállítási mód INGYENES.
Elképzelhető, hogy a kedvezmények a vatera rendszerében rendeléskor nem látszódnak, de a megrendelést követően e-mailben tudjuk ezeket egyeztetni, mielőtt elutalná a végösszeget.
A terméket biztonságosan csomagolva, előre utalást vagy PayPal fizetést követően postázom a választott/egyeztetett módon.
Szállítási díj: a vaterafutár mindenkori kedvezményes árai szerint, ami egyes esetekben nem egyezik a termékadatlapon feltüntetettel. Ennek oka, hogy gyakran módosul a tarifa, így sajnos nem tudom azt minden esetben frissíteni az összes terméknél. Az aktuális díjakról a vaterfutar. hu oldalon tájékozódhat, vagy a vásárlás előtt küldött üzenetben is érdeklődhet!
Egyes termékeket máshol is hirdethetek, ezért vásárlás előtt érdemes érdeklődni, hogy a vásárolni kívánt termék elérhető-e még.
Személyes átvétel megbeszélt helyszínen és időpontban lehetséges.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-23 20:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése