2021. október 13., szerda

Simon Scarrow, T.J. Andrews - Aréna - Jelenlegi ára: 2 549 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
709818
Simon Scarrow, T. J. Andrews
Aréna
Kr. u. 41, Róma. A birodalom vészterhes időket él. A polgárok ki vannak szolgáltatva az újonnan megválasztott császárnak, aki elhatározta, hogy megszilárdítja a hatalmát. Macro, a II. legio optiója épp arra készül, hogy visszatérjen a cohorsához, miután kitüntették egy sikeres rajtaütésért. Ám a császár tanácsadó testülete azzal a feladattal bízza meg, hogy képezzen ki egy újonc gladiátort, az ifjú Marcus Valerius Pavót. Bár a vakmerő Pavo korábban már nemegyszer harcolt az életéért, még rengeteget kell tanulnia, és az ókori Rómában semmit sem lehet biztosra venni. Ráadásul a feltörekvő ifjút olyan cél vezeti, amely a saját életénél is fontosabb: meg akarja bosszulni az apja halálát, akivel egy gladiátorbajnok végzett. Vajon életben marad addig, hogy szembeszállhasson a nemezisével?
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 549 Ft
Az aukció vége: 2021-10-13 14:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése