2021. december 4., szombat

Eredeti gyönyörű kék kianit karkötő - Jelenlegi ára: 1 999 Ft


Eladó a képen látható gyönyörű kianit karkötő, mely egyedi megjelenést biztosít és még gyógyhatással is rendelkezik!
A karkötő hossza: 18-20 cm, kianit chips gyöngyökből gumisdamilra fűzve.
Áldott, okleves gyógyítómester által, pozitív energiával feltöltve. (prananadi).
Gyógyhatása: a kianit jótékonyan hat az izmok rendellenességeire, a lázra, a húgy? és ivarszervi rendszerre, a pajzsmirigyre, a mellékpajzsmirigyre, a mellékvesékre és az egyra. Természetes fájdalomcsillapító, csökkenti a vérnyomást, gyógyítja a fertőzéseket. Megszabadít a felesleges súlytól, támogatja a kisagy működését és a test motorikus reakcióit. Segít a jin? és jangenergia egyensúlyának megtartásában.
A kianit azonnal összehangolja a csakrákat és a finomtesteket, kitisztítja az energiavonalakat és a meridiánokat. Visszaadja a csít a fizikai testnek és szerveinknek. A gyógyításban (megtisztulás és átalakulás után) stabilizálja a biomágneses mezőt.
Mivel a kianit nem tarja meg a negatívvitást, sosem kell megtisztítani.
Pszichológiailag: a kianit ? a a félelmek és a blokkok legyőzésével ? támogatja az igazság kimondását. Megnyitja a torokcsakrát, megkönnyíti az önkifejezést és a kommunikációt. Utat tör a tudatlanságban, elérhetővé teszi a spirituális és a pszichológiai igazságot.
A kianit áthatol a zűrzavaron; eloszlatja a blokkokat, az illúziókat, a félelmeket, a kudarcot és a stresszt. Erősíti a logikus és a lineáris gondolkodásra való képességet, serkenti a magasabb rendű tudatot
Egy postával több terméket is tudok küldeni
 


Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2021-12-05 11:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése