2019. november 30., szombat

Lila tortaburkoló és figura készítő fondant massza 400g - Jelenlegi ára: 1 249 Ft

A lila tortaburkoló és figura készítő fondant masszasegítségével nemcsak finom, de káprázatos tortákat készíthetsz!
Gyönyörű lila színét nehéz lenne házi fondant festéssel lepipálni.
A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak. Könnyen formázható, fondant  kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!
Amellett, hogy ez a lila fondant massza könnyen nyújtható, nem ragad és nem szakad ki.
1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle. ) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát.  
A lila tortaburkoló és figura készítő fondant massza használata tortaburkoláshoz:
Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk.
Megszórjuk étkezési keményítővel.
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk.
Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük.
Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán.
Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igaztítjuk a kinyújtott fondant masszát.
A lenyúló részeket levágjuk.
A lila tortaburkoló és figura készítő fondant massza tárolása:
Javasolt tárolás: 16-23? C hőmérsékleten, fénytől védett, száraz helyen.
A megmaradt fondant masszát légmentesen, az eredeti csomagolásába vagy egy jól zárható zacskóba visszazárva tárold. Nem kell hűtőbe tenni!


Jelenlegi ára: 1 249 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése