2019. szeptember 25., szerda

Canon digitális fényképezőgép - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Zsebben elférő teljesítmény a bennfentes fotósoknak
A PowerShot S110 fényképezőgép a nagy fényerejű f/2, 0 objektív és a nagy érzékenységű Canon CMOS előnyeit ötvözve kiemelkedő minőséget kínál zsebben elférő méretben. Wi-Fi az azonnali megosztás és a mobil eszközökön történő GPS-címkézés érdekében.
Előnyök
12, 1 megapixeles CMOS; HS System DIGIC 5 processzorral
24 mm-es, f/2, 0, 5-szörös zoomobjektív
4 fokozatú Intelligens IS
Wi-Fi és GPS mobiltelefonon keresztül
Objektívvezérlő gyűrű, teljesen manuális működés és RAW
7, 5 cm-es (3” ) érintőképernyő
Full HD videofelvételek, HDMI-CEC
Nagy sebességű, kiváló minőségű rögzítés
Smart Auto
12, 1 megapixeles CMOS; HS System DIGIC 5 processzorral
A HS System a nagy érzékenységű12, 1 megapixeles Canon CMOS-érzékelő (1/1, 7-es típus), valamint a DIGIC 5 processzor nagy teljesítményre képes kombinációja. Segítségével nagyon gyenge megvilágítás mellett is csökkentett zajszintű, kiváló minőségű képeket készíthet akár ISO 12 800 értékkel - vaku és állvány használata nélkül.
Sokoldalú objektív
A nagy fényerejű, f/2, 0 objektív tovább növeli a sötétebb környezetben való fényképezés lehetőségét. A 24 mm-es különösen nagy látószögű objektívvel elképesztő tájképeket, az 5-szörös optikai zoommal pedig közeli felvételeket készíthet. Az akár 10-szeres zoomot kínáló ZoomPlus speciális technológia még több látható részletet és még élesebb eredményt biztosít a hagyományos digitális zoomhoz képest.
4 fokozatú Intelligens IS
A 4 fokozatú optikai képstabilizátor és intelligens IS automatikusan kiválasztja a 7 rendelkezésre álló beállítás közül az optimális stabilizációt nyújtó módot, így ellensúlyozza a kamera rázkódását és éles, részletgazdag képek készítését teszi lehetővé.
Wi-Fi és GPS mobiltelefonon keresztül
A Wi-Fi* segítségével egyszerűen csatlakozhat az otthoni vezeték nélküli hálózatokhoz és számítógépekhez, valamint hordozható eszközökhöz, így okostelefonokhoz és táblagépekhez, amelyekkel gyorsan és kényelmesen online megoszthatja az elkészült képeket. Sőt, már kábelre sincs szüksége, ha kompatibilis Canon Wi-Fi nyomtatón nyomtatja ki a képeket. Az okostelefon GPS-funkciójával rögzítheti a fotózási helyszíneket, majd Wi-Fin keresztül szinkronizálhatja azokat a kamerával, hogy így hozzáadhassa az információt a képekhez.
Objektívvezérlő gyűrű, teljesen manuális működés és RAW
Az objektívvezérlő gyűrű segítségével gyorsan hozzáférhet például a zoom, rekesz, záridő, fókusz és ISO funkcióhoz. Teljes kézi vezérléssel, RAW-formátumban és több szemszögű felvételkészítés-támogatással fotózhat, aminek köszönhetően teljes egészében Ön dönt a kompozícióról és a fényképek mellékelt Digital Photo Professional szoftverrel történő utószerkesztéséről.
7, 5 cm-es (3” ) érintőképernyő
A speciális 460K képpontú kapacitív érintőképernyő egyszerű, intuitív, mozdulatalapú működtetést biztosít. Megtekintheti és kinagyíthatja a képeket, kameramódot választhat, és használhatja a vezérlőket, például az érintőzárat és érintéses AF-t.
Full HD videofelvételek, HDMI-CEC
Az optikai zoommal gyönyörű, Full HD (1080p) videofelvételeket készíthet sztereó minőségben. A felvételeket a HDMI-CEC csatlakozón keresztül veszteségmentesen játszhatja le a kompatibilis HDTV-készülékeken.
Nagy sebességű, kiváló minőségű rögzítés
Rögzítse a másodperc tört része alatt zajló eseményeket 10 kép/mp sebességgel, 10 képkockás teljes felbontású sorozatfelvétellel, a nagy sebességű, kiváló minőségű rögzítés opció használatával.
Smart Auto
A Smart Auto funkció 58 (videók esetén 21) jelenettípus közül kiválasztja a megfelelő fényképezőgép-beállítást az optimális eredmény érdekében. A többterületes fehéregyensúly-javítás ellensúlyozza a több fényforrás jelenlétéből fakadó fényviszonyokat, így természetessé teszi a képeket.

Jelenlegi ára: 49 990 Ft
Az aukció vége: 2019-10-15 13:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése