2019. október 20., vasárnap

Denon DRW-830 HiFi magnódeck, 2x2-motoros, oda-vissza játszó, kis hibával !!! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

  Denon DRW-830 HiFi magnódeck, 2x2-motoros, oda-vissza játszó, kis hibával !!!  
A kazettás magnódeck Denon gyártmányú, profi minőségű dupla deck, oda-vissza játszó, 2x2-fejes, 2x2-motoros, két főtengelyes mechanikával, fluoresentz kijelzővel, Dolby B/C és HX-Pro zajcsökkentővel, nagyon jól szól, hátul RCA ki és bemeneti csatlakozókkal, alumínium előlappal, sajnos fejtisztításkor, ahogy a kazetta ajtó külső, lehúzható részét levettem, valahogy kiakadt az ajtó belső, kazettát is tartó része, és letört az ajtón az egyik zsanér, meg kellene valami profi ragasztóval ragasztani, és vissza kellene akasztani a helyére, a rugó is megvan hozzá, de sajnos én nem vagyok elég ügyes hogy megcsináljam, másiránt javítva nem volt, és műszakilag is hibátlan állapotban eladó !
Így is lehet használni, a fotókon látható hogy a fotózáskor is működött, de nyilván az ajtó szakszerű visszatétele után lenne tuti !
Az ára csak e kis hiba miatt ilyen karcsú, visszatett ajtóval min. 20. 000 Ft körül lenne az ára  !!!
Típusa :   DENON  DRW-830
- Méreteik :   434 x 125 x 275 mm  ( Szélesség x Magasság x Mélység ) ,   súlya : 4, 3 kg
Műszaki adatait megtalálhatja az alábbi linken :  
 -  https: //www. hifiengine. com/manual_library/denon/drw-830. shtml
Nézze meg a fiam lapján lévő több mint 300 termékünket is, az ő Tesz-Vesz neve "pentelaci", és ott kattintson   "Az eladó összes aukciójának megtekintése" címszóra ! ( Elektronika, bútor, lakásfelszerelés, háztartási-gép, játék, modell, sporteszköz, kisgépek, stb. kategóriákban sok-sok használt termék !!! )

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-09 16:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése