2020. október 13., kedd

Oregánó olaj 1500mg 150 softgel Piping Rock - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


Természetesen több termék együttes vásárlása esetén sem változik a szállítási díj.
Az Oregánó, más néven Szurokfű vagy Vadmajoránna az árvacsalánfélék családjába tartozik.  Gyógyhatásait már az ókori Görögországban is ismerték és alkalmazták. Hippokratész fertőtlenítőszerként használta. Az ókori Egyiptomban köhögéscsillapításra, légúti fertőzésekre és különböző mérgezések ellenszereként alkalmazták, valamint az ételeket tartósították szurokfű segítségével.
Az oregánó olaj elpusztítja a mikrobákat, kiváló fertőtlenítő hatású, erős antimikrobális és gombaölő hatású. Hihetetlen antioxidáns kapacitással rendelkezik. Az USDA az oregánó antioxidáns hatását minimum 3 nagyságrenddel nagyobbnak sorolja be sok más fűszernövénynél. Antioxidáns hatása 42-szer nagyobb mint az almáé, 12-szer nagyobb mint a narancsé, és négyszer erősebb, mint az áfonya. Az Orac-skálán is előkelő helyet foglal el az oregánó: a szuperélelmiszerek skáláján, az 5. -ik legerősebb antioxidánsként tartják számon, ezzel maga mögé utasítva az acai-berry-t és a kurkumát.  
Az oregánó olaj rendkívül hatásos természetes antibiotikum. Elpusztítja a vírusokat, patogén baktériumokat és a fertőzéseket okozó gombákat. Magas flavoniod tartalmának és fenolsav tartalmának köszönhetően rendkívül hatékony rákmegelőző hatással rendelkezik, csökkenti a rákos sejtek termelését. Erős gyulladáscsökkentő, így krónikus gyulladások esetében is a segítségünkre lehet.  
 Garantált minőség!
A Piping Rock termékeinek célja az Ön egészségének javítása és az élete megváltoztatása. Minden termékünknél garantáljuk a biztonságosságot, a tisztaságot és a hatáserősséget. Megbízható beszállítóktól származó, egészséges alapanyagokat használunk, amelyek minőségét ellenőrizzük a laboratóriumunkban. Magunk gyártjuk az étrend-kiegészítőinket, mi ellenőrizzük a gyártás minden lépését, és ezért magabiztosan ígérhetjük a kiváló minőséget. Büszkék vagyunk a Jó gyártási gyakorlat (Good Manufacturing Practices, GMP) betartására, és teljesítjük az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszerügyi hatósága (Food and Drug Administration, FDA) által előírt szabványokat. A Piping Rock termékeinek tisztaságát ezen kívül az FDA által jóváhagyott független szervezetekkel is ellenőriztetjük.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-13 13:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése