2020. október 6., kedd

TP-LINK USB 3.0 HUB 4 Portos, UH400 - Jelenlegi ára: 6 590 Ft

Egyszerre 4 eszköz csatlakoztatható
Az adatátviteli sebesség 10x gyorsabb
Ultra kompakt kivitelezés
Beépített USB csatlakozós kábel
Nincs szükség driverre
TP-LINK USB 3. 0 HUB 4 Portos, UH400
Az UH400 egy hordozható 3. 0 USB hub, amihez csatlakoztathatja az összes hordozható eszközét villámgyors adatátvitellel, amely elérheti az akár 5 Gb/s sebességet is, így 10-szer gyorsabb, mint a 2. 0 USB szabvány. A felhasználók egyszerre csatlakoztathatják, és futtathatják 4 db USB-alapú eszközüket, mint USB pendrive, egér, nyomtató, külső merevlemezek, okostelefonok töltője / szinkronizáló kábelek és még sok minden mást.
Egyszerre 4 készülék
A 3. 0 USB hub segítségével a felhasználók szabadon csatlakoztathatnak akár 4 eszközt egy időben. Ezzel bővíthető a felhasználók rendelkezésére álló USB portok száma azon felül, amivel a laptopok és a számítógépek korlátozott számban rendelkeznek. A felhasználók választhatják, hogy több USB hubot csatlakoztatnak egymáshoz, hogy tovább növeljék a lehetőségeiket.
Az átviteli sebesség akár 5 Gb/s, ami 10x gyorsabb mint a 2. 0 USB szabvány
A gyors adatátviteli sebesség teljes körű hozzáférést biztosítja az eszköznek a rendkívül jól alkalmazható adatmegosztás terén. Lelje örömét a számítógép/laptop és az összes hordozható eszköz közötti nagy sebességű megosztásban.
Ultra kompakt kivitelezés
Az UH400 3. 0 USB hub egy nagyon is hordozható eszköz, amely kompakt, pihekönnyű kivitelezése révén alkalmas adatmegosztásra, töltésre vagy szinkronizálásra, bármerre is jár.
Nincs szükség driverre
A készüléket a dobozból kivéve, már használhatja is. A felhasználóknak csak csatlakoztatnia kell az USB hubot egy számítógéphez/laptophoz, mindenhez nem kell újraindítani a rendszert vagy drivert telepíteni.
Egyszerre 4 eszköz csatlakoztatható
Az adatátviteli sebesség 10x gyorsabb
Ultra kompakt kivitelezés
Beépített USB csatlakozós kábel
Nincs szükség driverre
220820
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Több termék együttes vásárlásakor a szállítási díjat csak egyszer kell fizetni.
Személyes átvételre nincs lehetőség!

Jelenlegi ára: 6 590 Ft
Az aukció vége: 2020-10-06 18:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése