2021. február 5., péntek

Henna paszta kúp Barna 25g - Jelenlegi ára: 950 Ft

ÚJ! 25g , henna barna , előre kikevert hennapaszta. Teljesen használatra kész, visszazáró kupakkal. Eredeti, dobozos termék.
A hennát a hennacserje (Lawsonia inermis) leveleiből készítik, amely előfordul Észak-Afrikában, a Közel-Kelet Indiában. A hennát hagyományosan hajfestéshez és ún. Henna-tetoválásokhoz használják. A kozmetikai és rituális célokra használt hennafestmények az ősi idők óta ismertek. Indiában, a Közel-Keleten és Észak-Afrikában a hennát ma is használják ünnepi alkalmakkor és kezek és lábak finom testdíszítésére.
Alkalmazási / üzemeltetési útmutató Hennatube: A pasztát a testre, a kézre, a körömre stb. Vigyük fel és hagyjuk megszáradni! Különféle lehetőségek vannak a minta létrehozására. Vagy dolgozzon sablonokkal vagy hangulata szerint és elképzelése szerint fesse meg saját mintáját. Felvitel után óvatosan , fültisztító pálca segítségével a pasztát citromlé és cukor keverékével nedvesítheti, hogy az ne száradjon ki. Az expozíciós időtől függően tanácsos megismételni ezt a folyamato. A paszta legalább 6 órán keresztül a bőrön kell maradni, hogy szép szín alakuljon ki. Hatóidő után a pasztát óvatosan lekaparhatja vagy olajjal lemossa. (ne mossa le vízzel! ) A következő órákban a szín elsötétül, és a végeredmény látható!

Jelenlegi ára: 950 Ft
Az aukció vége: 2021-02-06 01:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése