2021. május 1., szombat

BONUS FlatMOP felmosófej 40cm - Jelenlegi ára: 3 949 Ft

BONUS FlatMOP felmosófej 40cmTermék azonosító: 90226163Leírás: Műanyag feltörlő fej, mely a professzionális padlótisztítás elengedhetetlen kelléke, zsebes vagy csiptetős módon stabilan rögzíti a Bonus FlatMOP kendőt, így egyszerű és megbízható használatot biztosít.
Ipari környezetben tökéletesen megállja a helyét: nyílt terek, nagyobb csarnokok, bevásárlóközpontok, irodaházak felmosását vagy zeg-zugos padlófelületek elérést is lehetővé teszi.
Strapabíró műanyagból készült nehéz talpa erőteljesen lenyomja a felmosókendőt, hogy minél nagyobb felületen érintkezzen a padlóval, így jelentős erőkifejtés nélkül teszi lehetővé a padlótisztítást.
A szerkezethez a felmosónyelet műanyag tüskével is rögzíthetjük, az extra stabilitás érdekében pedig szorítóbilinccsel fixálhatjuk.
A professzionális felhasználók igényeinek megfelelően a BONUSPRO Lapos felmosófej kompatibilis a HACCP standard takarítókocsikkal.
A prémium minőségű műanyag és az extra erős szerkezet garantálja a termék tartósságát és a kiemelkedően jó ár-érték arányt.
A hozzávaló BONUS Micro FlatMOP felmosókendőt, pótfejet és a szinte törhetetlen 140 cm-es üvegszálas felmosó nyelet külön is megvásárolhatja.
( A gyártó a termék kialakításán változtathat, azonos műszaki tartalom mellett, a képtől eltérő is lehet az aktuális készlet. )Műszaki adatok: Anyaga: műanyag
Befoglaló méret: 40x11x5
Méret: 40
Súly: 470 g
Szín: kék, piros
InformációVásárlás után, csomagját összekészítjük és
küldjük az utaláshoz szükséges adatokat. SzállításKészlettől függően 2 munkanap!
Elsőbbséggel 1 munkanap!
Kizárólag ExpressOne futárszolgálattal szállítunk, kizárólag házhozszállítással! Szállítási díjakKézbesítés: 1 690 Ft
Kézbesítés elsőbbséggel: 1 990 Ft
(Megrendelésenként, nem termékenként! )
28 990 Ft feletti megrendelés
esetén ingyenes a szállítás!
- Fizetés előre utalással lehetséges! -Fizetési módokÁtutalásSzemélyesSzemélyes átvételre kizárólag hódmezővásárhelyi üzletünkben van lehetőség! 2021-04-30 17: 03: 09

Jelenlegi ára: 3 949 Ft
Az aukció vége: 2021-05-01 22:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése