2021. május 9., vasárnap

Új MO20A3W mikrosütő - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Bolti kiállított minta készüléke aldó. Nem használt, sértetlen állapotú.
Kialakítás
Szabadonálló
Sütő bevonata
Rozsdamentes acél
Űrtartalom
20 liter
Energiaosztály
A
Inverteres mikrohullámú sütő 
Nem
Vezérlés
Mechanikus
Szín
Fehér
Funkciók
Grill funkció 
Nincs
Crisp funkció 
Nincs
Kiolvasztás funkció
Van
Hőlégkeverés 
Nincs
Késleltetett indítás
Nincs
Gyermekzár
Van
Hangjelző
Van
Teljesítmény
Mikrohullám teljesítmény
800 W
Teljesítmény fokozatok száma
5
Méretek
Szélesség
451 mm
Magasság
257 mm
Mélység
343 mm
Tömeg
10. 8 kg
Forgótányér átmérője
27 cm
További tulajdonságok
Kijelző
Van
Automata tisztítás mosószerek nélkül
A sütő belsejét egy csapvízzel feltöltött hőálló üveg vagy agyag edény segítségével tudod tiszítani. Mindössze annyit kell tegyél, hogy a vízzel teli edényt a sütőbe helyezed és bekapcsolod az AquaClean funkciót. A program során keletkező gőz fellazítja a mikrohullámú sütő falain lévő szennyeződéseket, a végén csak ki kell törölnöd a sütőkamrát egy nedves ruhadarabbal.
Előre beállított programok
Az automatikus gyári beállítások lehetővé teszik bizonyos típusú élelmiszerek egyszerűbb főzését. Csak az élelmiszer típusát kell kiválasztanod, majd beírnod a súlyt és a sütő automatikusan beállítja a főzési teljesítményt és a sütés időtartamát.
Egyszerű és hatékony kiolvasztás
Minden Gorenje mikrohullámú sütő kiemelkedő hatékonyságú kiolvasztás funkcióval rendelkezik, amely révén egyenletesen és gyorsan felengednek a mélyhűtött ételek.
Mikrohullámokkal a villámgyors főzésért
A mikrohullámok olyan elektromágneses hullámok, amelyek az ételekben levő vízmolekulák mozgását gerjesztik az élelmiszerben. Ez a mozgás olyan energiát generál, amely felmelegíti, főzi, vagy épp kiolvasztja az ételt. A mikrohullámoknak az ételekbe történő gyors és hatékony behatolása miatt azok sokkal gyorsabban megfőnek, mint a hagyományos főzési módszerek használatával.
Az étel tökéletes marad a késve érkező vendégeid számára
A StayWarm automata program állandó hőmérsékleten tartja az ételt egészen addig, amíg mindenki oda nem ült a családi étkezőasztalhoz.
Tökéletes étel 2 vagy 3 lépésben
A főzési folyamat néhány egymást követő fázisát manuálisan is be tudod programozni. Például első lépésben több mikrohullámú sütést (főzést) választhatsz, mint grill üzemmódot, a második fázishoz pedig mondjuk pont fordítva, és még egy további, harmadik lépést is be tudsz állítani kéregsütés vagy grillezés funkció használatával. Amikor aktiválod a StepBake sütési módot, a mikrohullámú sütő automatikusan változtatja a lépéseket, így menet közben magára hagyhatod a készüléket.


Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-10 02:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése