2021. augusztus 24., kedd

Lenovo Vibe P1 kártyafüggetlen és Dual-SIM-es mobiltelefon eladó. Ingyenes szállítás! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladóvá vált a képeken látható Levono Vibe P1 kártyafüggetlen valamint Dual-SIM-es mobiltelefonom. A telefonon android 5. 1 rendszer fut így a Play Áruházból az ott található applikációk legfrissebb verziói tölthetőek le. A készülék 2GB RAM-mal rendelkezik valamint 16GB belső tárhellyel. A kijelző 5 colos IPS. Az akkumulátor 4000mA órás amely extra hosszú üzemidőt kölcsönöz a telefonnak. A telefon bal oldalán található egy kapcsoló amellyel energiatakarékos módba kapcsolható a telefon így tovább növelve az üzemidőt.
A telefonhoz jár a gyári doboza a papírjaival együtt valamint a töltője is.
A telefonnak három apró hibája van. A bekapcsoló gomb picit elhasználódott már de így is tökéletesen működik. A kijelzőn van két fehér pont de nem zavaróak. A virtuális billentyűzet a "P" betűt nem érzékeli. Ezt a problémát úgy lehet áthidalni, hogy úgynevezett lebegő billentyűzetet állítunk be és akkor ez megszűnik és tökéletesen működik minden betű.  
A telefont Budapesten lehet személyesen átvenni vagy Foxposttal tudom küldeni az ország bármely pontjára. A kiszállítás díját én állom. Nincs minimálár, jó licitálást!  

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-08-24 17:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése