2021. november 26., péntek

Karneol,hegyikristály és rózsakvarc ásványkarkötő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

A karkötő egyedi, saját alkotásom. 8 mm-es ásványgyöngyökből készült, ezüst színű köztes díszekkel és lóhere medállal, gumis damilra fűzve.
A képen látható ékszer 16-17 cm-es csuklón kényelmesen viselhető. Amennyiben a licit nyertesének ez a méret nem lenne megfelelő, kisebb vagy nagyobb méretben is elkészítem számára.  Az átalakítást követően az eredeti design kismértékben megváltozhat.  
Az ásványok feltételezett hatásairól  pár mondatban:
A Karneol a jelen valóságában földel és rögzít. Nagy energiával bíró stabilizáló kő, kitűnő a vitalitás és a motiváció újraépítésére, valamint a kreativitás fokozására.
A Hegyikristály mestergyógyító, és bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. Ez a kristály mindig annak az energiának a rezgésszintjén fejti ki hatását, amely nélkülözhetetlen a gyógyuláshoz vagy a végzett spirituális tevékenységhez.
A Rózsakvarc a szív és a szerelem köve. Már ősidők óta ismerik és hisznek a jótékony hatásaiban. A 12 mesterkristály egyike.  Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat.  Nyugtató hatású,  felszabadítja az érzelemi blokkokat, bátorít, fejleszti az empátiát.  
A Négylevelű lóhere, mint szimbólum, a  szerencsét jelképezi és erősíti.
-----------------
Fontos tisztában legyünk azzal, hogy a kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést, ha hittel és szeretettel használjuk őket.   Fizikailag méregteleníti a szervezetet, serkenti a keringést, erősíti a szívet, stabilizálja a vérnyomást és jótékonyan hat a vesék működésére. Használat után, mindig meg kell tisztítani.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-11-26 19:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése